Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2008 22:07 - 5 неща, които ТОЙ няма да ви каже
Автор: milomomi4e Категория: Тя и той   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
0



1. Обичаме да бъдем гаджето

Момичетата често смятат, че момчетата са играчи, които обичат свободния живот и създават семейство и водят по-улегнал живот само, защото обществото им го налага, но истината не може да се скрие. Със сигурност има момчета, които сериозно страдат от синдрома GIGS ( или с други думи, когато имат връзка с момиче, отчаяно желаят да бъдат свободни, и обратно – когато са свободни - търсят близост) всеки път щом започнат по-сериозно обвързване, но тези момчета са по-скоро изключение, отколкото правило. Ние – другите момчета, имаме специална дума, която много точно отговаря на нашата природа, която няма дубликат – незрялост. По-голямата част от момчетата обичат да са влюбени, точно толкова, колкото и момичетата.

2 . Не ни харесва, когато се отдръпвате от нас.

Момчетата са конкуриращи се зверове, така че може би си мислите, че когато играта е по-трудна преследването е много силно, което на практика е вярно, но само в началния стадий на връзката. Веднъж щом тя е установена, преследването трябва да спре. Ако продължавате да провокирате гонитбата, ако продължавате да ни блъскате с дясната си ръка, като в същото време ни придърпвате все по-близо с лявата, скоро ще установите, че ние също започваме да се отдръпваме. Веднъж щом отворим сърцата си, играта за нас тотално се променя. Не бихме искали вечно да ви преследваме, така че, когато вие се отдръпвате от нас, ние също започваме да страним и всичкото това се превръща в психологическа игра, подобна на тази дърпане на въже. Колкото по-силно дърпате, ние правим същото в отговор и то със двойно повече усилия. Ако играта продължи, всеки рано или късно се изтощава и просто казва Край, аз съм до тук!. Така че, веднъж щом сте спечелили вашето момче, недейте да играете по грубия начин и му покажете, че сте изключително щастлива, че е успял да ви свали.

3. Искаме приятелите ни да ви харесват, но не и да ви ...обичат.

В света на момчетата одобрението на приятелите е от изключителна важност, така че желанието ни нашите приятели да ви харесват е напълно основателно. Но нещото, което не ни се нрави е да ви свалят и да изразяват желанията си спрямо вас. Когато се захванем с много секси момиче и приятелчетата ни я гледат похотливо, то това си е чисто мъчение и в повечето случаи завършва с раздяла. Точно по тази причина много, наистина красиви момичета си остават сами. Просто не можем да понесем мисълта, че ще ви загубим, заради някой приятел и когато това се случи, ние губим нашето момиче, приятеля си и част от егото си. Така че, ако приятелите ни те харесват и те смятат за готина, то това е страхотно, но ако смятат, че биха могли да те имат, то това наистина си е проблем. За съжаление, цялата тази работа е извън вашия контрол. Съществуват немалко мнения, че с порастването си ние момчетата ставаме по-уверени и това вече не от такова значение, но междувременно трябва да сте наясно с едно нещо – ако някога бъдете зарязани от момче, което сте считали, че наистина много си пада по вас, малко след като сте се срещнали с приятелите му, успокойте се – това е защото сте били прекалено секси за него, той не е успял да го понесе.

4. Искаме да харесвате приятелите ни, но не и да ги обичате.

Това тук върви наравно с предходното, и причините за това са повече от очевидни, но има нещо, което трябва да се добави. Ясно е, че не би ни се понравило да ни зережете, за да бъдете с някой от нашите другарчета, а също така не бихме искали да правите всичко възможно, за да ги спечелите на своя страна. Понякога приятелите ни подхождат равнодушно и безразлично към вас, без значение колко сте страхотни. В повечето случаи вината не е ваша и изобщо няма нищо общо с вас, а по-скоро с тях, но все пак са наши приятели, можете да си се шляете безпроблемно, и бъдете сигурни, че ние се чувстваме добре. Не бихме искали да променяте начина си на живот и местата за разходка, само и само да се харесате на приятелите ни, защото целта ни е цялата ви енергия да бъде насочена към НАС и единствено към НАС! Не искаме да се безпокоите за това, какво мислят другите момчета за вас. Желанието ни се основава на това всичките ви усилия и внимание да са насочени към нас. Незряло ли звучи това? Вероятно. Но, хей, ние сме момчета все пак!

5. Притесняваме се, че Вие ще зарежете Нас

Нещото, на което се натъквам отново и отново, когато чета списания за момичета е въпросът как да задържат интереса на момчетата, но се оказва, че това не е особено трудно. Когато ви харесваме, ние просто ви харесваме и това е. На практика вероятно ние сме тези, които прекарваме повече време в тревоги, че ВИЕ ще ни зарежете, отколкото НИЕ вас. Така че отпуснете се и спрете да мислите за това кога ще приключи връзката ни и просто бъдете наши гаджета. Това е нещото, което поддържа интереса у момчетата.



Тагове:   неща,   каже,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: milomomi4e
Категория: Тя и той
Прочетен: 327777
Постинги: 125
Коментари: 48
Гласове: 611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930